måndag 20 oktober 2008

Sorg, framtid och shopping.

Nu ska Frosti säljas. Trist och sorgligt, men samtidigt tror jag att det blir mycket bättre för Frosti. Om han kommer till en familj som har tid och energi att lägga på honom. Så kanske han blir riden ordentligt och kommer i bättre form och slutar vara så förbannat envis.
Men det kommer bli så tomt...

Ska lägga ut annons, imorgon! Så får vi se vilket gensvar det blir.

Annars är det mycket på jobbet, mycket hemma och inte så mycket ledig tid. Helgen passerade lika fort som den kom. Fredagen blev stall och lite shopping, gjorde världens kap, hittade ett par helskodda ridbyxor på Horze för endast 50 kr!!! De var snyggt limegröna och lite coola. Men priset var ju det bästa, de hade kostat 1000 kr.
Lördagen blev aktiv med ett muskelpass och sen ridning. Pratade med John och Tin ang Frostis framtid, och John hade taigt beslutet att sälja Frosti.
Sen var det dags för barnkalas, Ida fyllde 2 år. Så det var tårta, mat och godis i Gubbängen. Som vanligt extremt hög volym och svårt att få ordentliga samtal mellan de vuxna.

I söndags kom vi iväg på husvisning. Vår första! Ett litet litet litet hus i Södersättra. Enbart 34 kvm, men hur coolt som helst. Med öppen planslösning och sovloft. Topprenoverat fritidshus. Men vi var inte seriöst intresserade, eftersom priset var 2,950 000 kr. Sen var tomten på 15400 kvm, och man kunde bygga ett tvåplans hus med källare. Men vi vill ju inte köpa ett projekt. Men det var kul att komma iväg.
Sen bar det av till mina föräldrar på fika, och där fick vi rädda pappa ur knipan, hans bilbatteri var dött, så vi fixade med kablar och vår bil.
Ikea fick ett besök av oss även denna helg. Vi köpte en glasskiva till vår nya byrå, en bokhylla och ett skrivbord. Plus mitt fynd med 20 tallrikar för 100 kr, snygga och stilrena.

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagens möte med primärvårdssektionen. Har en hel del att läsa.

Inga kommentarer: