söndag 30 november 2008

Nikko

Idag har varit en seg dag... Lite sliten efter igår. Vi kom hem 4 imorse till mina föräldrar, där vi sov inatt, vi ville ju ha krypavstånd hem. Det var supergod mat och en riktigt trevlig kväll hemma hos D&A. Vi hade ett välfyllt barskåp som vi (dvs jag) provade det mesta ur. Och då mår man som man förtjänar dagen efter.





Glöggmyset hos C&J var oxå nice. Tyvärr blev vi ju lite sena dit, men det gjorde ju endast att vi missade de flesta barnen...


Smarriga lussebullar och saffranspannkaka med god och värmande glögg.






Men nu till helgens tillökning: Nikko!!!




Namnet på vår nya familjemedlem. En svart kattpojke på 15 veckor, som Ada inte är allt för förtjust i... ännu...


Han ligger precis på soffan och sover, efter att ha vandrat runt i lägenheten och jamat. Troligen efter sina familjemedlemmar. Jag och Dennisva och hämtade honom idag. I lägenheten han bodde i fanns det även 2 pudlar och säkert upp emot 14 katter. Vart man än tittade så låg det en katt där. Helt otroligt.


Så lille Nikko saknar säkert allt stoj och stim. Mer info om honom kommer det säkert bli här.


Framförallt kommer det bli intressant att följa hur Ada beter sig. Just nu är hon en enda stor morr- och fräsmaskin. Inte allt för charmig just nu, men förhoppningsvis ger det med sig.





Ska försöka lägga in bilder på Nikko.

1 kommentar:

Camabo sa...

Ååå! Så söt! Jag vill också ha en sån! Vi funderade på att skaffa en ny eftersom Csstor emigrerat, men vi väntar lite med det tills Armica (a.k.a. kattskrämmaren) vuxit tills sig lite =)

Kul att ni hade kul! Vi hade också kul. Och nästa gång ska vi se till att ni och barnen kommer samtidigt. Så att ni inte missar dem ;-)