fredag 6 mars 2009

Fredag, kurs och kurs igen

Nu har jag klarat av 2 dagar kurs. Idag var en katastrof, en av föreläsarna (den arme kraken) hade en usel föreläsning och ingen koll på läget och det var segt och rörigt. Efteråt berättade hon att det var hennes första föreläsning på ett bra tag. eftersom hon gått in i väggen och nu hade kognitiva svårigheter och inte var samma person som tidigare. Det kändes lite som ett övergrepp på henne från KI´s sida. Hon borde ha fått vara hemma och kurera sig längre. Detta ledde självklart till diskussioner om sjukskrivningar och alla svårigheter som de som är sjuka måste genomgå. Sen var det ju inte bra för oss heller, eftersom det var en ganska innehållslös och värdelös förmiddag.

Men vi fick igång vårt grupparbete åtminstone. Vi är tre stycken som ska ha en muntlig redogörelse om ett utvärderingsinstrument. Det är en av oss som valt vilket instrument vi ska använda, och det kanske inte är vad vi andra två skulle valt. Sen kändes det ju mindre kul när inte ens läraren kände till det... To be continued.
Men det blir säkert bra, ska försöka mitt bästa för att få det gjort snabbt och effektivt.

Det blir ju kurs på måndag-tisdag oxå. Så nu gäller det att ladda ordentligt under helgen, med en massa trevligheter och ffa sömn.
Ikväll är det Let´s dance och sen sova tidigt.

Måste tillägga att jag varit på pilates och cyklat 2,5 mil. Så det känns bra i kroppen!

Inga kommentarer: