fredag 21 januari 2011

Mycket, lite eller mittemellan??

Haft en myskväll hemma hos syster och hennes kille. Junia fick presenter från Dubai,en supercool rosa träningsdress från Nike och en kamel som är en dromedar, alltså ett gossedjur. Hon var väldigt nöjd med sin kamel.

Sist vi var på föräldraträff på bvc så informerades jag om att Junia ska äta en burk varje måltid. Det är väldigt sällan hon äter upp hela, 3/4 äter hon vanligen. Sen ska hon ju ha frukt på det. Kanske lite väl mycket för en liten mage, eller?
Idag åt hon middag 17.00 en hel burk (kanske 2 skedar kvar) och sen lite rivet päron.
När vi kom hem strax efter nio så fixade jag gröt. En lite mindre portion än vanligt, för jag tänkte ge henne resten av det rivna päronet. När hon hade ätit en tugga av päronet så knep hon ihop kroppen och la av kaskadspyor utan dess like. Rena turen att hon satt i stolen och hade hakklapp, för inte en droppe kom på kläderna, men desto mer i köket. Lilla stackaren. Men hon verkade må bättre efter att ha tomt magen.
Nu sover hon. Men, undrar om hon inte fick i sig för mycket mat... Det är ju förbaskat svårt att veta hur mycket som är lagom.

Annars är det träningsvärk för hela slanten, man vet att man lever helt enkelt. Imorgon blir det sista gången på babysimmet, skönt med lite varmt vatten för onda muskler.

Inga kommentarer: