söndag 25 juli 2010

lördag 24 juli 2010

Stora tjejen


Nu är man stora tjejen. Nya babysittern är godkänd! Nu kan mamma packa, städa o grejja.

fredag 23 juli 2010

Lilltjejen njuter i svalkan


Riktigt varma dagar hade vi i juni/juli. Då flydde jag o Junia hettan hemma o åtnjöt svalka o underbar markservice hos mormor o morfar.

Kent med tjejerna


Underbart! Kent gör ingen besviken. Vilken stämning.

tisdag 20 juli 2010

Skövde i kärlekens tecken

Helgen spenderades i Skövde. Mysig stad som kanske inte visade sig från sin bästa sida på lördagen, med regn, lite åska och klass 1 varning. Jonas och Annica hade is i magen och framåt vigseln klarnade det upp och på kvällen sken solen åter igen över oss.
Det var en väldigt fin vigsel, inget snack om gud och allt sånt som annars skrämmer bort Dennis från eventuella bröllopsplaner...
Brudparet var väldigt vackra, som sig bör.
Middagen var kantad av vackra tal som ledde till både en eller två tårar...
Jag har en klar bild av att detta är något som jag vill ha på mitt framtida bröllop.
Stämningen var familjär och öppenhjärtlig.

Det var även första kvällen som vi lämnade bort Junia, som spenderade kvällen i sällskap med mormor och morfar. Hon hade det toppen, mådde som den prinsessa hon är.
Allt gick så himla bra. Båda föräldrarna kunde släppa loss, och rödvinet, som för min del var det första rödvinet på ca 11 månader, var underbart gott. Klockan ett var vi åter på hotellet och hämtade den sovande dottern och vi sov gott ända till sju på morgonen, då det var dags att amma lite, innan vi somnade om 2 timmar till. En exemplarisk dotter!
Jag känner mig lugn inför torsdagens Kent konsert! =)

måndag 12 juli 2010

Redan juli... jag hänger inte med.

Risken är överhängande att bloggen numera kommer i sjätte hand. Har alldeles för mycket mys att syssla med för att sitta och hänga över datorn.
Sen är det på tok för hett för att sitta och hänga i skinnsoffan, så det blir inte mycket skrivet då heller.
Jag har flytt hettan genom att spendera dagarna hos mina föräldrar, de har både markis, fläkt och svalare läge på altanen. Så där har jag och Junia mått som prinsessor.
Idag är det något svalare ute, men jag ser mer bävan att molnen börjar skingra sig. Det är första gången på väldigt länge som jag äter frukost innan kl 12, så risken är ju att denna dagen blir exakt lika het som föregående dagar.

Idag ska här bli saker gjorda, både städning och handling. Det är bra att ha gäster, så man just får dessa saker gjorda.
Imorgon ska jag äntligen klippa mig. Har inte gjort det sedan mars... Men hur vill jag se ut? Ja inte som den soppkvast jag har nu. =) Men det blir säkert bra, om nu frisören som Dennis valt till mig är bra? =)

Igår förrgår började vi med napp till Junia, härliga tider. Jag kan vara lite mer självständig och inte uppleva det som att jag sitter fast vid henne konstant, (även om det är mysigt, så är det en aningens för varmt just nu).

Nu var det en liten dam som vaknade och kräver mammans odelade uppmärksamhet.