torsdag 9 juli 2009

Snart semester... 1 dag kvar.

Tack o lov att det är semester snart. En halvdag kvar att jobba, och det är en jäkla tur det. Jag känner mig helt slut och utarbetat. Och inser hur mycket jag har som släpar efter mig. Som jag bara inte orkar ta tag i. Mycket av det fackliga arbetet som jag har tagit på mig börjar gå mig på nerverna.
Varje gång det dimper ner ett fackligt mail så börjar jag kallsvettas och får ångest.

Men nu är det snart dags att packa det sista i resväskan och sätta sig på planet mot varmare breddgrader.

Igår kväll blev det middag med Maria och Jenny på Kamarina, alltid god och prisvärd mat. Sen efterföljande 2 drinkar på Vampire lounge... Smarriga som bara den och alldeles för trist att det var arbetsdag idag. Lite tung i huvet har jag kännt mig, men det kan lika gärna bero på utmattning av allt jobb.

måndag 6 juli 2009

Snart semester

Nu är det sista veckan innan semestern. Det är massa jobb och lite tid över till annat. Känner mig lite som en skållad råtta när jag stressar mellan de olika adresserna på jobbet. Tur att jag har värmen och havet att se fram emot. Efter Turkiet följer 3 relativt oplanerade veckor. Känns både skönt och lite frustrerande.

Ikväll är jag solo, så det är middag framför tv'n. Som ett sista (jaja) ryck inför semestern var jag på spinning och core ikväll. Kändes jäkligt skönt att svettas som en gris i en timme.

Dagens fundering är hur mycket man egentligen kan sova på en helg, för mig var nog den gångna helgen rekord. Jag sov middag 3 h varje dag och säkert 10 h per natt. Men likaväl var jag supertrött när jag vaknade imorse, kan ju bero på att det var jobbet som kallade. =)