tisdag 30 juni 2009

Mycket på gång, som vanligt


I torsdags blev det klart, vi skrev på kontraktet för vårt radhus! Så i september/oktober går flyttlasset. Känns jäkligt skönt att det klaffade denna gång.
Sen stack vi ner till Mullsjö direkt på torsdagskvällen, och hade turen att få fira med skumpa och jordgubbar med både min syster och med Sabina och Jesper.

Vi hade en underbar helg med massa sol, frisk luft och mysiga hästar. På tre dagar red vi säkert mer än 12 timmar, för det mesta i stekande sol. Stugan var egentligen en hästgård med 3 sovrum med 14 sovplatser, ett stort kök, bastu och tv-rum. Hagarna var precis utanför fönstret och vi hade en egen paddock och stall. Lyxlivet kan man säga. =)

Alldeles lagom liten mini-semester, nu när jag har lite mindre än två veckor kvar att jobba. Nästa lördag blir det Turkiet, härligt med lite värme...

onsdag 10 juni 2009

Turkiet


Nu är det bokat och klart, 3 brudar åker till Turkiet i sommar. Om 30 dagar sticker vi till Alanya.
Fy fasiken vad gött. Och snart är det ridsemester i Mullsjö.
Den här sommaren kommer bli supernice. =)

söndag 7 juni 2009

Ännu mera visningar....

Snart sätter vi oss i bilen och kollar på två radhus. Känns som om det är en evighet innan man får tag på ett schysst boende, som ingen sen kommer och snor framför ögonen på en.
De två objekten idag ligger i Viby, det ena är supernice med planritningen, men har en trappa upp till själva lägenheten. Men en balkong och en uteplats.
Det andra är ett typiskt radhus, 20 kvm större men inte lika fint inuti.
Jaja, ska bli kul att komma iväg.

Annars blir det nog inte många knop gjorda idag. Har lite ångest-saker som ligger och bankar i bakhuvudet. Men jag fungerar som så, att ju mer det bankar desto mer ignorerar jag det. Helt logiskt...