lördag 29 mars 2008

Snart 28...

Sitter en lördag kväll i örebro. Har städat, vilket inte är lätt med en trasig dammsugare. Men med viljan och min envishet så gick det. Inser att jag borde ha skurat golvet tidigare, men hur ska man orka när all energi går åt att jobba och laga ryggar veckorna i ända.
För att summera den senaste tiden, påsken har kommit och passerat. På långfredagen när jag hade D här på besök så var vi på den bästa Kent konserten på länge. Fick rysningar av den goda stämningen och att de var hur grymma som helst. Ett extra plus var den perfekt placerade baren en trappa upp som gjorde att jag kunde se hela scenen, något som jag inte gör i vanliga fall med mina blygsamma cm över jorden.

I veckan har jag kunnat planera in en resa till Helsingborg, kommer dock inte se så mkt av stan då jag ska på möte hela dan. Första fasen i mitt fortsatta fackliga arbete är inledd. To be continued om det.

Sen är det timmar kvar tills jag måste komma ihåg att presentera mig som 28. Mina söta föräldrar sätter sig i bilen imorgon kl 08.00 för att komma och hälsa på mig. Sen när den stora dagen infinner sig så ska jag först jobba och sen fira kvällen med liten middag hos mig och mina 3 vänner i den här stan.
Hoppas på den bästa presenten...

Nu ska jag glo klart på tv och sen sova sova sova...

Må gott!