fredag 21 september 2007

Fredag!!!

Idag var det möte med kansliet för att se om vi är på samma spår när det gäller sjukgymnastdagarna. Och det verkar vi vara. Så jag går en krasch-course i politik nu. Så jag vet vad jag ska fråga om när vi har vår hearing.
Bra möte och vi ligger bra till i planeringen. Imorgon är det dags för nästa möte. Då ska vi i styrelsen sammanställa våda uppgifter på dagarna samt utnämna vem eller vilka som får årets stipendium.
Sen har jag insett att jag börjar glömma en massa saker. Är nog lite förvirrad nu. Jag hade helt glömt av SACO's ordförande nätverk, så jag är uppbokad på jobb då. Men jag hoppas verkligen att det löser sig, för jag vill verkligen gå.
Sen fick jag höra att jag är känd, en av mina kommande kollegor hade frågat om det var jag som var LSR-stud Hanna. Och det är det ju! Hoppas bara att det innebär något bra.
Nu ska jag planera middagen och eventuellt kolla lite mer på min packning. Det är en hel del grejjer man vill ha med sig...

onsdag 19 september 2007

Ångest! Jag ska lämna Stockholm om 5 dagar. Förvisso för ett jobb som jag tror kan bli kanon och med kollegor som verkar toppen. Men jag funderar och tänker på det som jag lämnar kvar hemma.
Mycket tankar snurrar runt i huvudet nu. Humöret far upp och ner och jag vet inte vad jag kommer att känna nästa minut. Men jag antar och hoppas att det avtar när jag väl är på plats.
Idag bokade jag in mina första tre nätter på vandrarhem. ska dela rum med tre andra, men jag tror ändå att jag får tid till att sitta själv och fundera kring mitt nya jobb. Sen är det nära till jobbet.
Okej, nu ska jag sluta grubbla och försöka få lite sömn.
Btw, dagen i dag var kanon. Jag träffade en fd kursare och vi fikade och promenerade genom Stockholm. Hittade en höstkappa som jag blev kär i, men i nuläget har jag inte råd med 700 kr. Vilket är surt eftersom jag sällan hittar en jacka som passar.
Middag åt jag med Hasse på Biffi. Sen promenerade vi en sväng i Stockholm by night.
Nu, sova!

måndag 17 september 2007

Superhelgen!

I fredags var det skumpa-party! Så roligt att så många kunde dyka upp med så kort varsel. Speciellt de som jag inte träffat på så länge, sen hade vi så mycket kul att prata om.
Av mina underbara vänner fick jag himmelsk choklad, vitt vin och mina favvisar: liljor.
7 skumpa flaskor avverkades, lite whiskey och groggar. Humöret var på topp.
Kvällen avslutades på McDonalds.
Lördagen innebär jobb, mycket trött efter lite för lite sömn, men inge bakis. Segdragen dag på jobbet med få kunder.
Kvällen tillbringades hos Dennis bror i Uppsala. God mat och vin och mycket trevligt sällskap.
somnade som en stock i bilen hem, vägarna från Uppsala är mycket mörka och tråkiga.
På söndagen slappade jag medan Dennis var iväg och spelade Quake 4 hos en kompis. Men mysig middag med vin och kycklingsallad blev en toppen avslutning på en mycket mysig helg. Mer sånt!

torsdag 13 september 2007

Nya vanor

Mina nya vanor är bra. Jag har som mål att träna 2-3 gånger i veckan, och jag är redan uppe i 3 gånger den här veckan. Mina ben känns ömma och mina armar vill knappt vara med. Men det är en härlig känsla.
Ska bara se till att jag hittar ett schysst ställe att träna på i Örebro, ett som inte ruinerar mig.
Jag har under morgonen byggt ihop den ena Benno hyllan, den andra ska jag ta mig för nu efter lunch. För nu kurrar magen.
Sen blir det bilen till bolaget för inhandling av morgondagens ranson av skumpa.
Sen avslutar jag dagen med att träffa Anna på stan för en middag!

onsdag 12 september 2007

Full rulle

Den här dagen har gått super snabbt. Vaknade, kollade mailen och fejsboken. Snabb frukost sen bilen till Sollentuna och hämtade upp Sarah, vidare till Barkaby outlet. Där shoppade jag 4 nya cd-skivor, det var år och dar sedan jag köpte någon skiva. Internet är billigare. Men idag var det rikigt skoj att gå runt och verkligen se vad det finns för skivor ute på marknade som är värda att köpa. Dagens skörd: Weeping willows, Rufus Wainwrigt, Miss Li och Metallica (The black album). Hade även turen att hitta min absoluta favorit film på dvd för ynka 45 spänn, nämligen Pianot. Bara här så var ju dagen gjord. Men inte räckte det med det. Nej nej, jag hittade även ett par grymt snygga och sköna träningsskor, i vitt och turkost från puma. Har kostat 999 och jag fick dem för 399, ett riktigt kap. Jag tränade in dem på veckans grymmaste muskelpass. Trodde jag skulle kräkas efter halva, men på något sätt hade jag ännu ork kvar att ta mig igenom resterande och faktiskt göra fler reps än jag trodde.
Det blev även två besök på IKEA under dagen. Jag älskar IKEA, utom när det kommer till cd-hyllan Benno i ekfanér. Vi började eftersöka den i maj/juni. Men restnoteringar och tillfälliga lagerstopp har gjort att vi varit utan. Vi har åkt i onödan till IKEA 4 gånger, då hemsidan angett att de funnits hemma. Idag fick jag först ta mig till barkabys IKEA och sedan på kvällen till kungens kurvas dito.
Men idag så kom vi hem med två cd-hyllor!!! Dagen var ännu en gång gjord!!!!
Nu blir det sova av, ska orka ta mig igenom ännu ett muskelpass imorgon. Jepp, just för tillfället gillar jag träningen skarpt!

tisdag 11 september 2007

Väntan!

Att konstant vänta, det tar på orken. Idag, inom några få timmar får jag reda på min lön, det verkar inte som om jag kan få upp den nivån som jag hade hoppats på. Jag sitter här, laddad med mina argument. Bring it on!
Så, ikväll ska vi fira två saker, vår tre-årsdag och mitt nya jobb!!!
Men nu, nu ska jag återgå till att vänta...

söndag 9 september 2007

Jobb!!!

I fredags var jag på anställningsintervju! Och det verkar ha gått vägen!!!! Jag hann inte ens komma hem innan chefen ringde och sa att det vill ha mig dit. Det var bara referensen som skulle ringas och löneanspråket som skulle lämnas. Så imorgon får jag besked till 100%.
Känns bra, även om det innebär en ny stad, men hey jag är öppen för allt som kan generera i nya kunslaper och mer erfarenhet. Sen verkar kollegor och chefer så himla bra. Sen att jobbet är delat med vattenbassängträning är ju inte fel!!!!
Håller tummarna för att lönen blir mer än ok och att det går i lås!!!!
Helgen har varit en bra helg. Skumpa, kräftor och min nya dator!

tisdag 4 september 2007

En bra dag!

Idag är en bra dag! Jag har bokat in en anställningsintervju som jag ser fram emot. Mer info om den efteråt, vill inte dra upp några förhoppningar.
Sen har jag fått besked av CSN att jag imorgon kommer ha pengar av dem. Så nu kan jag äntligen köpa en laptop till mina studier.
Jag har fått ihop inte mindre än 2 CV idag och ett schysst personligt brev till tjänsten som produktspecialist.
Så, imorgon ska jag läsa lite mer artiklar inför skolstarten på måndag!